Banner

OnderhoudNL Garantie RGBLaat uw opdracht altijd uitvoeren door een bedrijf dat is aangesloten bij OnderhoudNL. Alleen zo bent u verzekerd van een echte vakman. Bij een OnderhoudNL Garantie bedrijf ontvangt u altijd minimaal 5 jaar garantie.

Een fris geschilderd huis

Het is erg belangrijk om uw pand of woning te wapenenen tegen verval. Het is daarom zaak om het buitenwerk planmatig en regelmatig goed te onderhouden. Dit kan bv. houtrot voorkomen en het zorgt ervoor dat alles er mooi en esthetisch verantwoord uitziet. Tevens zorgt het ervoor dat u niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud. Wij hebben de kennis en de ervaring om uw pand of woning te beschermen tegen de weersinvloeden. Ook kunnen wij voor u gelijk het dubbelglas regelen en als nodig deuren of kozijnen vernieuwen.

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk zorgt voor een mooie en persoonlijke uitstraling van uw huis. Als u zorgt voor een goede voorbereiding en uitvoering van het binnenschilderwerk, heeft u straks een mooi resultaat. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk.

  • Plafond en muurverfwerk
  • Houtwerk
  • Spuitwerk
  • Behang – wandafwerking

Een offerte aanvragen bij Tien Schilder-Glas-Afbouw is kostenloos.

Offerte aanvragen

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning. Verder vallen ook schuttingdelen en de buitenkant van de schuur hieronder. Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout, langer mee gaan. Als uw woning regelmatig geschilderd wordt, hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over bijvoorbeeld houtrot. Daarnaast geeft schilderwerk een ander uiterlijk aan uw huis. Als uw woning goed in de verf staat, ziet dat er fris en mooi uit. Goed schilderwerk is daarmee ook belangrijk voor de waarde van uw huis.

Kies voor vakmanschap

 • Dertig jaar ervaring
 • Betrouwbaar, Nederlandssprekend personeel
 • Garanties volgens OnderhoudNL
 • Duidelijke afspraken
 • Vaste uitvoerder als aanspreekpunt