Banner

OnderhoudNL Garantie RGBLaat uw opdracht altijd uitvoeren door een bedrijf dat is aangesloten bij OnderhoudNL. Alleen zo bent u verzekerd van een echte vakman. Bij een OnderhoudNL Garantie bedrijf ontvangt u altijd minimaal 5 jaar garantie.

Isoleer uw woning met driedubbel isolerend glas

Tien Schilder-Glas-Afbouw kan ook de beglazing van uw pand uitvoeren. Graag willen wij de voordelen van isolerend glas voor het milieu onder de aandacht brengen. Er zijn verschillende soorten isolerend glas. De best isolerende soort is het zogenaamde HR++-glas. HR staat voor Hoog Rendement. Heeft u weleens nagedacht over de hoeveelheid tijd en geld u bespaart door al uw schilder- en glaswerkzaamheden door één bedrijf uit te laten voeren? Voor al uw onderhoud kunt u bij ons terecht, daarom heeft u met ons één aanspreekpunt en één verantwoordelijke. Dit bespaart u geld, tijd en zorgen!

Ventilatieroosters

Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee zaken essentieel: de luchtkwaliteit en de vochthuishouding. Af en toe een raam openzetten is niet voldoende. Even luchten is namelijk niet hetzelfde als ventileren. Alleen 24 uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Zo krijgt schimmelvorming geen kans en kunnen klachten als gevolg van allergieën voorkomen worden.

Gezond binnenklimaat

Met roosters in uw ruiten ventileert u uw woning voor een gezond en prettig leefklimaat.

Mooi weggewerkt

Onze ventilatieroosters vallen niet op

Geef schimmelvorming geen kans

Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren.

Kies voor vakmanschap

  • Dertig jaar ervaring
  • Betrouwbaar, Nederlandssprekend personeel
  • Garanties volgens OnderhoudNL
  • Duidelijke afspraken
  • Vaste uitvoerder als aanspreekpunt