Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik

Tien Schilder-Glas-Afbouw heeft 25 jaar ervaring met alle schilder-, glas- en afbouwwerkzaamheden. In 1985 startte het schildersbedrijf onder de naam Tielen’s Schilderwerken, maar begin 2007 hebben wij onze naam gewijzigd in Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik vof.

De naam ‘Tien’ staat niet alleen voor de geleverde kwaliteit van de werkzaamheden, maar past ook binnen de bedrijfsfilosofie. Wij werken namelijk met tien Nederlandse medewerkers binnen een gebied met een straal van tien kilometer, hieronder vallen onder andere de plaatsen Bunnik, Odijk, Werkhoven maar ook Utrecht, De Bilt, Zeist, Driebergen en Houten etc.. In dit gebied voert Tien Schilder-Glas-Afbouw werkzaamheden uit voor vele particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Het relatief kleine werkgebied garandeert voor u als opdrachtgever dat wij onze hoge kwaliteits en service eisen kunnen waarmaken.  Bovendien zijn wij een vof en hebben dus meerdere meewerkende vennoten wat voor u de kwaliteit garandeert. Tien is ook dan een samentrekking van ‘Tielen en’.

  • Dertig jaar ervaring
  • Betrouwbaar, Nederlandssprekend personeel
  • Garanties volgens OnderhoudNL
  • Duidelijke afspraken
  • Vaste uitvoerder als aanspreekpunt

Garanties

Bij ons heeft u garanties volgens OnderhoudNL Garantie. Hiermee weet u zeker dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

Offertes op maat

Het is teveel om precies op te noemen, wat wij voor u kunnen uitvoeren. Een offerte op maat aanvragen is makkelijk.

Digitaal

Bij ons ontvangt u offertes en facturen snel digitaal. Bovendien wordt u regelmatig per mail op de hoogte gehouden van het meer- of minderwerk.

TIEN IN CIJFERS

Al 30 jaar een begrip in de omgeving van Bunnik

Meer dan duizend tevreden klanten

Wij werken met een team van ongeveer tien betrouwbare, gediplomeerde vaklieden.